VERZENDEN

De bestelling wordt klaargemaakt nadat de betaling hiervan binnen is, wanneer alles voorradig is zal de bestelling opgestuurd worden of kan het product door de klant afgehaald worden bij Sunset Mode & Accessoires. Verzending gebeurt binnen de 24 uur.

Indien er een artikel niet op voorraad is terwijl de webshop aangaf dat deze wel voorradig is kan Sunset Mode & Accessoires hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. Het product zal dan na overleg met de consument besteld worden door Sunset Mode & Accessoires en er zal een nieuwe levertermijn afgesproken worden.

Sunset Mode & Accessoires kan niet aansprakelijk gesteld worden voor omstandigheden die buiten haar wil en controle voorvallen. Denk hierbij aan vertragingen in levering, brand, energiestoringen, technische problemen, stakingen en weersomstandigheden die de productie of levering van een product vertragen, ook al zijn deze te voorzien. In geval van overmacht kan de consument de verkoopovereenkomst ontbinden.

 

RETOUR

De consument heeft het recht aan Sunset Mode & Accessoires mee te delen dat hij/zij afziet van de aankoop binnen de 14 dagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product.

Het product mag geretourneerd worden in originele verpakking en in ongedragen staat na aanvraag per mail info@sunsetmode-accessoires.be .  Samen met alle toebehoren en het aankoopbewijs.

Retourzendingen zijn steeds op risico en kosten van de consument, zoekgeraakte of beschadigde producten van de retourzending vallen niet onder de verantwoordelijkheid van Sunset Mode & Accessoires.

Worden in geen geval teruggenomen:

  • Gebruikte, bevuilde, beschadigde of onvolledige producten (artikelen worden steeds grondig gecontroleerd vooraleer ze vertrekken bij Sunset Mode & Accessoires)
  • Artikelen in geopende, beschadigde verpakking
  • Solden of afgeprijsde producten worden niet geruild of teruggenomen
  • Producten die geuren bevatten van parfum, sigaretten of wasproducten
  • Oorringen worden omwille van hygiënische redenen niet teruggenomen

Na ontvangst van de retour gestuurde producten wordt alles grondig gecontroleerd en indien het product aan alle eisen voldoet kan de terug storting plaatsvinden op dezelfde wijze waarmee de bestelling door de consument is betaald. De verzendkosten worden nooit terugbetaald.

De consument kan er ook voor kiezen om een ander product in de plaats te nemen, afhankelijk van de aankoopprijs van dit product moet de consument bijbetalen of vindt er een gedeeltelijke terugbetaling plaats indien het nieuwe product goedkoper is dan het geretourneerde product.