VERKOOPSVOORWAARDEN

 

ONDERNEMINGSGEGEVENS

Sunset Mode & Accessoires

Rodenbachstraat 12

3630 Maasmechelen

BE 0647 819 547

info@sunsetmode-accessoires.be

 

Hieronder genoemd als ‘de ondernemer’

 

ALGEMENE VOORWAARDEN

Deze webshop met de ondernemingsgegevens zoals hierboven beschreven biedt haar consumenten de mogelijkheid om producten online aan te kopen. Onderhavige Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle producten in deze webshop en iedere aankoop die de consument plaatst.

 

PRIJS

Alle vermelde prijzen zijn uitgedrukt in Euro, in de webshop wordt er geen BTW aangerekend aangezien Sunset Mode & Accessoires vrijgesteld is van BTW.

 

AANBOD

Het aanbod geldt steeds zolang de voorraad strekt en kan ten alle tijden aangepast worden door Sunset Mode & Accessoires.

Ondanks het feit dat de website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt samengesteld bestaat er de mogelijkheid dat de aangeboden informatie onvolledig is, fouten bevat of niet up-to-date is. Wanneer u specifieke vragen heeft over maten, kleur, beschikbaarheid of leveringstermijn vragen wij u om vooraf contact met ons op te nemen.

De ondernemer is gerechtigd om zonder opgave van redenen bestellingen te weigeren of de levertermijn aan te passen.

 

ONLINE AANKOPEN

De aankoop komt tot stand op het moment dat de consument de bestelling heeft betaald en een bevestigingsmail heeft ontvangen. Zolang de ontvangst van de bestelling niet door de ondernemer is bevestigd kan de consument de overeenkomst ontbinden. De producten worden bij de klant thuis geleverd zoals vermeld in de bevestigingsmail.

 

De consument heeft de keuze tussen onderstaande betaalwijzen:

* Via veilige online banking:

    Bancontact, KBC

* Via overschrijving op het bankrekeningnummer:

    BE21 7350 5634 8803

* Cash betalen bij afhaling

 

LEVERINGSKOSTEN

De leveringskost wordt steeds bij de afrekening duidelijk vermeld aan de consument. De leveringskost wordt toegevoegd aan de productprijs of aan het totaal van de verschillende productprijzen.

De verzendkost voor andere landen kan aangevraagd worden via mail info@sunsetmode-accessoires.be , deze is afhankelijk van de bestemming en gewicht.

 

LEVERTERMIJN

De producten die uit voorraad leverbaar zijn worden binnen de 2 werkdagen verzonden op voorwaarde dat de klantgegevens correct zijn en de betaling is uitgevoerd.

Indien een product niet voorradig is wordt de consument door de ondernemer op de hoogte gebracht per mail binnen de 3 werkdagen en wordt er een nieuwe levertermijn meegedeeld. Indien de ondernemer niet binnen de 21 werkdagen kan leveren mag de klant kosteloos en zonder ingebrekestelling de overeenkomst ontbinden. Dit kan per mail naar info@sunsetmode-accessoires.be

 

EIGENDOMSVOORBEHOUD

Totdat de producten volledig betaald zijn blijven ze eigendom van Sunset Mode & Accessoires. Vanaf het moment dat de producten afgeleverd worden aan de consument is hij/zij verantwoordelijk voor eventueel verlies of beschadiging van het product. Al onze producten worden steeds grondig gecontroleerd op beschadigingen en eventuele andere gebreken voordat ze verzonden worden.

 

GARANTIE

Voor alle producten die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

 

KLACHTEN

Moest er ondanks de grondige controle toch een beschadiging aan het product zijn of een andere tekortkoming moet de consument dit binnen de 3 werkdagen vanaf de dag na levering schriftelijk melden aan Sunset Mode & Accessoires.

Bij schade aan het product dient de klant ook een foto mee te sturen die voldoende bewijst dat de schade werd veroorzaakt door het transport of reeds aanwezig was bij verzending.

 

RETOUR

De consument heeft het recht aan Sunset Mode & Accessoires mee te delen dat hij/zij afziet van de aankoop binnen de 14 dagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product.

Het product mag geretourneerd worden in originele verpakking en in ongedragen staat na aanvraag per mail info@sunsetmode-accessoires.be .  Samen met alle toebehoren en het aankoopbewijs.

Retourzendingen zijn steeds op risico van de consument, zoekgeraakte of beschadigde producten van de retourzending vallen niet onder de verantwoordelijkheid van Sunset Mode & Accessoires.

Worden in geen geval teruggenomen:

  • Gebruikte, bevuilde, beschadigde of onvolledige producten (artikelen worden steeds grondig gecontroleerd vooraleer ze vertrekken bij Sunset Mode & Accessoires)
  • Artikelen in geopende, beschadigde verpakking
  • Solden worden niet geruild of teruggenomen
  • Producten die geuren bevatten van parfum, sigaretten of wasproducten
  • Oorringen worden omwille van hygiënische redenen niet teruggenomen

Na ontvangst van de retour gestuurde producten wordt alles grondig gecontroleerd en indien het product aan alle eisen voldoet kan de terug storting plaatsvinden op dezelfde wijze waarmee de bestelling door u is betaald, dit gebeurd steeds binnen de 14 kalenderdagen.

 

PRIVACY

Via onze webshop worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Sunset Mode & Accessoires acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Wij behandelen uw gegevens als vertrouwelijke informatie en zullen deze nooit doorgeven aan derden. Wij hebben uw contactgegevens nodig voor het verwerken en leveren van uw bestelling bij Sunset Mode & Accessoires. De consument kan zijn persoonsgegevens op ieder moment wijzigen of laten schrappen. Hiervoor dient u een mailtje te sturen naar info@sunsetmode-accessoires.be 

De consument is zelf verantwoordelijk voor het vertrouwelijk houden van zijn login gegevens en het gebruik van zijn paswoord.

 

OVERMACHT

Sunset Mode & Accessoires kan niet aansprakelijk gesteld worden voor omstandigheden die buiten haar wil en controle voorvallen. Denk hierbij aan vertragingen in levering, brand, energiestoringen, technische problemen, stakingen en weersomstandigheden die de productie of levering van een product vertragen, ook al zijn deze te voorzien. In geval van overmacht kan de consument de verkoopovereenkomst ontbinden.

 

INTELLECTUELE EIGENDOM

Sunset Mode & Accessoires maakt gebruik van intellectuele eigendomsrechten om de inhoud (logo’s, programma’s, foto’s, video’s, teksten, ontwerpen, ideeën, … ) van onze webshop te beschermen. 

Het is verboden voor de consument om gebruik te maken van de intellectuele eigendomsrechten, zoals hierboven beschreven.